Severin suger

Jag hade pyntat så fint här hemma med några små söta dammråttor.Det gör man då man är förkyld och inte orkar med allt vuxenansvar. Dom j**** små sakerna muterade och blev till riktiga gremlings i ett oräkneligt antal! Jag har kisat då jag sett dom kila förbi och dom mest påflugna har jag skickat iväg under soffa,bord och stolar. Dem fegare har kurat och lurat i alla 79 hörnen i huset.Och förökat sig ännu mer, I morse var det förenat med livsfara att gå omkring här, drog jag ett djupt andetag så var det som att inhalera kompakta dammsträngar! Trött och snörvlig men med sikte på att avliva inkräktarna tog jag en extra dos astmamedicin och det satte fart på tanten. Fram kom Severin! Jag styrde och Severin slukade allt i sin väg,katterna flydde vid anblicken av denna snälla snabeldrake. Nu är det gott om plats igen.

Det här vore ett drömläge eftersom vi har fyra katter:)

Leave a Reply