Bilar och bajsbarn

Ny bil blev det! Så årets semester kommer att avnjutas i en Subaru!
Vi har kattvakt v 30 så planen är att :
* Det ska sluta regna
* Bensinpriset ska sjunka
* Humöret ska vara på topp
* Nicket Nicklas får en kvalfylld natt fastbunden naken på en myr( förklaring följer)

Lilla M växer så det knakar, hon har börjat tulta på riktigt bra och hon blir bara sötare och sötare med tiden.
Snart kommer hon hit och ser till att jag inte latar mig alltför mycket:). Det är bra det för nu börjar en del jordgubbar skifta i rött. Växtligheten i trädgården har verkligen kommit igång, mest ogräset men det är ok det med.

Jag sov väldigt dåligt härom natten, släppte ut en av katterna vid 2.30 och då jag öppnade dörren stannade ambulansen till här utanför. Den fortsatte snabbt och stannade hos en av grannarna. Dom är bägge äldre och inte så krya så det var många tankar som gick dit under natten och följande dag. Tyvärr så har vi numera en granne mindre. En liten tankeställare åt oss andra om att njuta av livet och ta vara på det och varandra.

Njuta är inte alltid så lätt! Jag fick komma på Smärtrehab hos dr Sterner. hittills har det inte gjort något för mitt välbefinnande, snarare tvärtom. Piller efter piller ska testas, alla med biverkningar med olika djävlighetsgrad. Nu testar jag inte fler, så får det vara. Det måste finnas ett bättre sätt. Godkänn min remiss till Smärtkliniken så jag får fullfölja den påbörjade behandlingen t.ex. Nåja den striden får jag ta till hösten, nu får jag vara lite försiktigare så jag slipper onödigt mycket smärta.

I sommar ska jag läsa en avhandling skriven av en ung tjej: Charlotte. En del av mig finns med i denna avhandling. Det var lite blandade känslor då jag skulle intervjuas av C, men hon var så rar och gullig så det blev sagt mycket mer än jag hade tänkt från början. Jag blev jätteglad då hon skickade avhandlingen till mig och jag ser fram emot att läsa den. Mer om detta senare.

Att mina föregående inlägg skulle bli ett drama trodde jag inte! Vi lever i en värld tillsammans med en massa andra människor, då kanske man ska kunna ta lite kritik utan att överdramatisera och göra en hönsgård eller två av en fjäder. Alla blir kritiserade i något läge i livet. Väx upp för 17!
Nicket Nicklas har gjort det till sin livsuppgift att skriva elaka, hotfulla och kränkande inlägg i min blogg. Ännu värre blev det då jag valde att radera skitungens dåligt stavade påhopp. ¨Han¨ hamnade av misstag på min blogg och tyckte att det var det sämsta ¨han¨ någonsin läst, den bedömningen gjorde ¨han¨ enligt ¨hans¨ utsaga efter några rader. Ändå fortsätter ¨han¨ att läsa flera inlägg bakåt och kommentera dessa. Inte alls svårt att läsa mellan raderna var ¨han¨kommer ifrån. Jag utmålas som den ¨elaka styvmodern¨, min sambo som en fegis för att han befann sig i ett annat rum där han gjorde i ordning penningkuvertet åt födelsedagsbarnet som vi trodde skulle komma. Jag är genomrutten,galen,orättvis osv. Nu lägger jag ut de tillmälen jag kommer ihåg med förhoppning om att ¨Nicklas¨ska känna sig nöjd. ¨Han¨har efterlyst sina inlägg och tycker det är ojust att jag ALLTID bara har lagt in inlägg där jag får medhåll i mina konstiga tankegångar. Verkar som att någon har lusläst min blogg:) Så nu har Nicklas fått komma till tals, är det min tur nu?
Att jag inte la ut dina inlägg beror på att jag skiter fullkomligt i dig och dina åsikter. Och att du skickar det till min mail gör det inte bättre. Det är en mail för skräppost du använder så jag kan avsluta den när som helst utan att det blir ett bekymmer för mig:)
Jag är inte övertygad om att du är en ¨han¨, du skriver väldigt tjejigt för att vara en tuff kille. Du skriver som en bitterfi–a faktiskt.
Dina kommentarer och din dåliga formulering ger intrycket att bussen inte passerar din hållplats, ja den kör nog inte ens i ditt kvarter.
Jag förstår inte varför du lägger ner så mycket tid på att läsa Sveriges sämsta blogg. Hittar jag något ointressant så går jag vidare i förhoppning att hitta något bra. Min blogg är som en magnet för dig, du kan inte låta bli:)
Du verkar ju ha tillgång till info som inte lagts ut på bloggen, är det inte lite klumpigt att kommentera sådant som inte finns med i bloggen. Du kanske bara är obegåvad? Eller har otur då du tänker, mest jämt!

Den innebörd du lägger på Tantarslet är din och bara din. Vi andra vet varifrån det kommer och vad det
symboliserar.
Du verkar vara en olycklig person med en massa problem. Lös dom och lägg av med ditt krigande mot mig så kommer du att må mycket bättre. Då skrivklådan infinner sig, ta en lång promenad. Det behöver du. Det finns alldeles för många ¨fatasses¨som det är, så knata på.
Så där, nu känns det bättre för mig med.
Och med det så avslutas DRAMAT.

Till er andra så vill jag säga: Tack för att ni finns och för att ni läser min blogg!
Nu blir det plats för härliga saker istället för en massa trams.
Ha en underbarbar sommar. <3

2 Responses to “Bilar och bajsbarn”

  1. Nina skriver:

    Bråkar du med Anne ”Niklas” så bråkar du med mig… Just saying.
    Vi blev vänner då jag upptäckte hennes varma blogg som visar vilken go människa hon är. Håll dig borta ”Niklas” både från blogg och privat om du inte klarar va anständigt snäll. Kram på dig- du behöver nog en

  2. Nicha skriver:

    Kan inte annat än hålla med Nina i ovanstående kommentar. Tycker att mycket av det du skriver handlar om att vara en överlevare och reflekteras i hur stolt du är över din familj, etc. Varmare än så kan det väl inte bli <3

Leave a Reply