Fredag och den trettonde

Jag har haft några ¨tröttdagar¨och i morse var jag tvungen att ta i med hårdhandskarna för att komma mig ur sängen.
Läkarbesök 8.30 så det var bara att gilla läget och studsa upp! Hemma igen strax före 10 så nu är jag ordentligt undersökt.Jag får vänta på skiktröntgen och hoppas på bättre dagar, inte mycket annat att göra i nuläget.
Idag blir det till att köpa målarfärg, huset är i stort behov av lite omvårdnad. Denna gång byter vi fabrikat för B****** var inte ett bra köp, vi fick måla om efter ett par år och nu har färgen bleknat på bara några år. Roligare kan man ha det :). Det känns lite höstlikt idag, grått,kyligt och blåsigt. Det finns något gott med det också, särskilt då man är kvinna och 50+ :).
Lite anmärkningsvärt är det att så många reagerar på dagens dag och datum. Jag hörde lite kommentarer i stil med- ja du vet ju vilken dag det är idag och idag är inte bästa dagen att träffa en läkare. Det gick väldigt bra för min del iaf, det är provsvaren som kan göra en dag lite jobbig :(
Var snälla mot varandra och det ni inte förstår och som tar onödigt mycket energi- lämna det. Det är ok att göra så.
Kram,kram

Leave a Reply