Tiden flyger fram

Nästan ett år sedan senaste uppdateringen! Mycket har hänt så bloggen har helt kommit i skymundan men nu känns det som att lusten att skriva är på väg tillbaka igen. Året har gett mig både glädje och sorg. Största glädjen är att jag fått kontakt med min lillasyster Anna-Mari. Vi har aldrig träffats så det blir ett spännande möte efter storhelgerna. Två händelser har satt sorgen i fokus. Dolly,finaste boxern i hela världen finns inte mer och det gör fortfarande så jävla ont. I höstas så förlorade vi vår kära ¨faster¨Siv, en person som betytt mycket för många. Jag tänker alltid på henne då jag julbakar för bästa kakreceptet jag har är i grunden hennes. Saknaden efter henne kommer att finnas kvar men likaså minnet av denna varma bak och matälskande kvinna. September gick i kärlekens tecken då våra goda vänner Johan och Madelene i Åtvidaberg blev vigda i romantisk utemiljö. I oktober drabbades jag av stroke, nu är jag ganska pigg och återhämtningen går som planerat. Mycket annat har hänt under året men det får bli ett annat blogginlägg av det :) Blir det inte av att skriva mer före helgerna så passar jag på att önska er God Jul och det bästa för 2016.

One Response to “Tiden flyger fram”

  1. Helena skriver:

    Men… Ett livstecken! Vad roligt att se att du skrivit några rader, men så tråkigt att läsa att du inte fått ha hälsan!

    Hoppas att Du får ett toppenår och att hälsan får vara bra! Kram på Dig och hoppas vi ses och hörs :-)

    <3

Leave a Reply