Tantarslet goes public?

Njäää!
Jag har fått meddelanden på FB samt mail med uppmuntrande ord om att börja blogga på VK. Det ni:) Kul att NÅGON utanför familjen läser det som kommer in här. Tack till alla som tittar in!
Att skriva en liten blogg som det här är ganska riskfritt. Att skriva i VK blir liksom alldeles för öppet, då måste jag tänka mig för så jag inte lämnar ut någon oavsiktligt. Jag kan bara säga som så : jag lovar att tänka på saken. Vad tycker ni?
Jag tycker iaf att jag är betydligt roligare än vissa ¨gnällbloggare¨som orkar skriva om sina förkylningar etc. VARJE DAG. Väntar bara på att dom ska youtuba sina hostattacker och ge färg och konsistensbeskrivningar på sådant som kommer ut under en förkylning. Rena rama skräckscenariot! Kanske jag skulle se till att bli först? :D
Men faktiskt så undrar jag hur ¨gnällbloggare¨kan tro att någon ska uppleva dom som glada och positiva människor(som dom beskriver sig själva)? Det glada och positiva jag upplever då jag (dumt nog) kollar på den bloggen är att jag kan lämna sidan:)
Härligt! Nu har jag fått gnälla på gnällbloggare:)
Något positivt hände idag! Gandalf,en av gamlingarna i kattmaffian, gick ut frivilligt! Jag kollade skyndsamt utetempen, -12,5. Rena blidan. Våren är nog på väg.

7 Responses to “Tantarslet goes public?”

  1. nina skriver:

    nu vet ju inte jag vad vk är… men hoppas du tog till dig det som komplimang- jag gillar din blogg jag med. Dum fråga kanske men HUR blogger man utan att vara privat? Det är ju en dagbok med ens tankar väl? Heja gandalf ;)

  2. Anne Bergdahl skriver:

    VK är största tidningen häromkring. Visst tog jag det som ngt positivt men med en liten blogg som min så är det inte ¨alla¨som har tillgång till mina tankar.
    Men det verkar som att fler än jag tror har hittat hit.:)

    Gandalf är så rädd för kall luft så då jag öppnar ytterdörren kryper han ihop och vill bara sjunka ner i mattan. Detta trots att han är välbuntad! Matchvikt 7 kg.

  3. nina skriver:

    Han är som jag :). vi har -6 idag o två cm snö o jag fryyyyyyyser :). Jag är liksom inte gjord för kyla trots 20 nya kg hahahaa.

    Vad glad jag blir för dig att de med fattat vilken härlig människa du är ;). Jag hade nog tackat nej för gillar inte att grannar och såna som inte är vänner eller känner mig läser om mitt liv. Om de inte känner mig vill jag nog vara anonym för dom på min ”fritid” ;). Hoppas du inte lägger ner denna om du antar utmaningen. Största kramen och tack för du blev min vän på fb <3

  4. Anne Bergdahl skriver:

    Du hittade mig och bjöd in mig i ditt liv. De är jag så glad över:) Kram!

  5. anna skriver:

    Allt på internett är publikt för alla som vill att läsa, även denna sida. Jag tycker om din sida som den är, varför lämna den för att skapa ngt nytt på VK?
    Vår? Nej det får allt bli lite varmare än -12,5 innan jag ska börja tycka att det är vår.

  6. Anne Bergdahl skriver:

    Nä tantarslet lämnar jag inte i första taget:)
    Men Anna ibland så måste man lura sig själv lite:)klart det snart är vår!
    Kram på er alla tre.

  7. Liv Saga skriver:

    Vilken fin komplimang!

Leave a Reply