Stackars lilla

bloggen! Den har verkligen gått på sparlåga länge. Jag gör ett nytt försök att blåsa liv i Tantarslet:)

Summering av ¨arbetslivet¨
Verksamheten på BOJ flyter på bra och vi har en hel del på gång. Vi kommer att satsa mycket på utåtriktade kontakter,främst då gentemot kranskommunerna som behöver få mer information så dom ser vilket bra komplement BOJ är till deras verksamhet.
I år sitter jag även som ordförande i Regionen och det ska bli spännande.

Nu till roligare saker!

Lilla M växer så det knakar och håller på att vara stora tjejen. Hon står stadigt korta stunder och det helt utan stöd. Snart springer hon raskt och håller föräldrarna i trim.

Efter sista besöket på Smärtkliniken så återfick jag hoppet om att kunna bli i stort sett smärtfri. Dagen jag fick blockaden var jag helt smärtfri i 10 timmar. efter det började det kännas av lite grann men det är inte ovanligt att smärtan blir värre ett tag efteråt. Nu gäller det att ta det lilla lugna några veckor till så kroppen hinner stabiliseras.

Jag längtar efter våren så jag får börja påta i trädgården. Just nu orkar jag inte sikta högre än så:) men det känns bra att vilja något ändå. Under sommaren blir det mer fart och fläkt och detta år finns det tre småtjejer men i planeringen.

Jag ska vara med Dolly några dagar här i stan och på onsdag får hon följa med till Robban. Hon är världens mest morgontrötta hund så där passar vi bra ihop. I morse fick Saga koppla hunden i sängen, Dolly bara låg där låtsades sova för att slippa stiga upp. Väl uppe så är hon pigg på en promenad men direkt hon kommer in så fläker hon ut sig och ska ha det mesta av utrymmet då hon ska fortsätta att sova. Hon är mysig ,lilla Dollan<3

One Response to “Stackars lilla”

  1. Nina skriver:

    <3

Leave a Reply