Storm i en fingerborg

Nu har jag legat på latsidan IGEN:)
Det blev ingen fullföljning av behandling hos DR Hambreus, istället ska jag få komma på Smärtrehab. Det blir under nästa vecka så det gäller att vara öppen för deras metoder.
Hela våren har varit som en enda sjukdomsperiod, men nu blir det kanske sommar och jag hoppas på nya friska krafter.
Att Eriks hus på Storgatan brann ned tog sin beskärda del av orken Nu är allt klart med försäkringsbolaget så vi kan släppa det och fokusera på annat.
Dom som hänger med mig på FB vet att det varit lite turbulent sista tiden:) Det är inte lätt med andras barn, så är det för alla. Men att bara tiga och låta dumheter fortsätta är ingen bra lösning. Efter en massa påhopp om att jag var galen och hade skrikit och rasat så bestämde jag mig för att blockera och anmäla dåligt uppförande. Sambon befann sig i rummet intill,skrivandes ett grattiskort, han hörde att jag pratade och var bestämd men kunde inte urskilja vad som sas, så uppenbarligen var det inget skrikande som pågick. Sen att dom som inte var där kan påstå att jag stormat ut verkar lite konstigt. Då sambon kom in i köket upplyste jag ¨gästen¨att en ursäkt var på sin plats och så gick jag ned i gillestugan och tog itu med tvätten. Jag är relativt nyopererad, har en fotled som inte klarar mycket belastning så jag har som lite svårt att storma ut. Stormar jag iväg så gör jag det ganska sakta och försiktigt. Men allt är relativt. Jag vidhåller att det är upp till var och en om man vill uppvakta på födelsedagar, det är inget måste! Allt beror ju på vilken relation man har, finns det ingen varför ska det då förväntas att man ska få något(pengar)? Och det blir automatiskt inte en relation för att någon är sambo med en familjemedlem eller någon man känner. Eller påstår att dom är gifta! Varför ljuga om något som går att kolla? Det kanske behövs en dialog så man lär känna varandra? Det kanske behövs umgänge utöver den dagen det ska ges ut pengar? Det är inget vi kan fixa utan gensvar från andra parten. Min sambo är otroligt snäll, generös och hjälpsam mot alla! Men det innebär inte att vi ställer upp på vad som helst. Ibland måste man sätta upp gränser. Vilken relation förväntar man sig om man ljuger folk i ansiktet?

Hemma i trädgården har det fixats lite under den kalla våren. En rabatt med en stor stubbe i har fått flytta till förmån för en sandlåda. Lilla M gillar att sitta där och leka. Vi har tagit ut slottet och rutschkanan har plockats fram. Gungställningen ska målas på lite så blir den som ny. Smultronplantorna ska få en plats i närheten av ¨leklandet ¨så våra prinsessor kan ta sig ett mellanmål på egen hand. Nu bär det iväg till Gammliaskogen.

.

Leave a Reply