Jag , en bloggare och bloggläsare

Efter en helg i vilandets tecken så har veckan rivstartat med en massa jobb.
Efter alla allvarsamma mail och telefonsamtal under dagen så är det skönt att rensa huvudet med lite trevlig bloggläsning.
På vk.se har jag en del favoriter som jag följt under varierande tid. Det är så härligt att läsa om deras vardag,fest,sådant som uppmuntrar, irriterar, inspirerar osv. och så finns det dom som alltid ska tala om vad det är för dag, vilket väder det är och ¨gnälla¨lite.
Ögat föll på en rubrik och jag tänkte att jag skulle kolla en viss blogg som jag inte brukar läsa. Jösses vad det var slöseri med min tid :O men då vet jag ju det och behöver inte återkomma. Jag började då fundera över vad bloggen egentligen fyller för behov hos oss bloggare och läsare. En del skriver så otroligt medryckande så jag ser fram emot nästa inlägg, en del inspirerar till matlagning eller ett handarbete. Många lockar fram skratt och en del berör långt in i hjärtat.Det finns människor som visar ett otroligt levnadsmod i jobbiga situationer, personer som levt i utanförskap hela livet och som nu fått en diagnos som ger en förklaring, och som ger dom en chans att förstå sitt liv och sitt mående.
Då jag läser dessa bloggar känner jag mig lite torr och tråkig men jag försöker iaf att variera min torrhet :)
Då jag börjar rabbla veckodagar och väderprognoser stänger jag ned bloggen permanent.

Alla positiva,roliga,kärleksfulla och inspirerande bloggare som tillför energi, så underbart att ni finns och att ni öppnar dörren till era liv så jag får titta in!

4 Responses to “Jag , en bloggare och bloggläsare”

 1. Helena skriver:

  Det är också så att vissa läsare inspirerar oss vk-bloggare lite extra. Du Anne är en av dem :-)

  Jag blir alltid lika glad att se dig i kommentarsfältet! Hoppas allt är bra med dig. Kram H

 2. Anne Bergdahl skriver:

  Tack Helena! Kram till dig!

 3. Jag har också hittat en blogg, som jag verkligen INTE begriper, men, vi är ju alla olika och har säkert också olika syften med vårt bloggande, precis som du skriver. Ha det gott!

 4. Anne Bergdahl skriver:

  Det är tur att vi får vara olika :)

Leave a Reply