Underbart är kort

Det är jätteroligt att vara med lilla M hela dagarna men ganska tröttande. Jag får vara på språng mest hela tiden, så är det!
För någon månad sedan gjorde jag en radiovågsbehandling på Smärtkliniken och i tisdags var det dags för nästa behandling. Jag blir väldigt trött och slut efter dessa behandlingar, så det kändes skönt att åka hem på fredag em . Härligt , i morgon är det lördag och jag kan få sova ut. Så var planen. Det här med att få somna tidigt går inte så bra i vår lilla by, det är alltid någon som ska hålla på och busköra sent på kvällen och dom ger oftast inte upp före 2-tiden på natten. Eller så är det fest i närheten och då ska livets alla djävligheter diskuteras här ute på gatan vid sisådär halv 4. Det måste skrikas eftersom alla tydligen drabbats av dövhet under kvällen och så ska det grinas lite. Det är inte ungdomsfester jag skriver om! En halvstökig fest inföll innan jag slutat röka, och jag satt ute på bron med ciggen i mungipan. Det var lite skumt ute och paret som kom från festen såg mig inte. Dom stannade precis utanför vår infart och killen frågade förväntansfullt: Ska vi gå hem och knu”a? Tjejen svarade något som jag inte hörde och killen frågade igen, nu lite högre. Han fick ett nekande svar från sin dam. Då viskar han något i hennes öra, hon tittar upp och tar hans hand och bägge börjar vingligt springa hemåt. Man kan undra vad han viskade! :)
Tillbaka till ämnet! Det var ganska lugnt på buskörningsfronten igår och katterna var ute så jag skulle slippa tänka på dom under viloperioden. Tiden hann ändå flyga fram innan sömnen stängde igen mina bruna.
DUNK DUNK DUNK DUNK DUNK!
Vad är klockan? Efter 7, det vet jag för då var jag upp en sväng! Men det var inte länge sedan! På riktigt!
Jag drar kudden över huvudet men det går inte att stänga dunkandet ute!
Lika bra att stiga upp. Ännu en helg så har grannen lyckats med att väcka upp mig. Förra helgen rev han ned sitt plåttak och väckte mig kl 7 på lördagen och k 8 på söndagen. Han verkar allvarligt tro att han är den ende som bor på den här gatan och att han alltid kan göra som han vill. Lite hänsyn kan man visa sina grannar men vissa vet inte vad det betyder och han hör definitivt till den kategorin. Vi får ofta gå in från vår altan och stänga alla fönster och dörrar för att undvika att bli ihjälrökta av hans vedeldning. Öppnar man spjället och ser till att man har bra drag så slår röken inte ned på grannarna utan stiger uppåt, precis som det gör för dom andra här som eldar med ved!! För att citera en av dom största * Hä är int lönt att förklara för dom som int begrip*
Att bo här garanterar sömnbrist och otaliga astmaanfall helt i onödan.
Någon som vill köpa ett hus?

Comments are closed.