Styvnackad

I em var sambon och jag på väg till Coop. Vi stannade vid rondellen men det gjorde inte bakomvarande bil!
PANG rakt in i vår släpvagn. Killen som körde på oss tyckte att det var konstigt att det kunde hända eftersom han nyss servat bilen. Lite chockad kanske? Jag kände att jag hade lite ont i nacken men tänkte att det var från det att jag spänt mig. Iaf så for vi vidare till Coop och jag provsatt i en hammock. Det skulle jag inte ha gjort för gungrörelsen gjorde mig svimfärdig .Senare på em började jag känna av smällen mer och mer så jag pallrade mig iväg till akuten. Snabbt så fick jag på nackkrage och blev skjutsad till röntgen. Inga konstigheter hittades så efter några timmar så fick jag gå ´hem igen. Piller i fickan fick jag och ett recept att hämta ut i morgon. Skönt att det gick bra även för släpvagnen :)

Leave a Reply