Det larmar i nattens tystnad

Vaknade till av att skatorna förde ett herran oväsen. Strax efteråt gick larmet! Erik har jour denna vecka och pulsen stiger nog för oss bägge två då det blir larm nattetid.
Just nu så vet jag bara att det rör sig om ett drunkningstillbud i Rickleån. Det är svårt att lägga sig och komma till ro då jag vet att någon kanske kämpar för sitt liv eller en anhörig får sorgebud och det händer i närheten. Tankarna går till brandmännen som rycker ut och gör sitt yttersta för människor i nöd. Orten är liten så sannolikheten är stor att någon/några känner den drabbade. Jag gör i ordning lite thé och väntar in min brandman. Det kan han behöva , men först en värmande kram. Det blir liksom lite kallare då döden sveper förbi även då det är i periferin av vårt liv. Jag önskar, jag hoppas att alla är välbehållna.

2 Responses to “Det larmar i nattens tystnad”

 1. Vera skriver:

  Fina du!! ❤ Tänk ändå vilken tur att han har en så fantastisk människa som väntar på han när han kommer hem! Det är kärlek, att resonera som du!
  Brandmän är verkligen hjältar som får se och uppleva mycket hemskt, oftast först på plats, in i rökiga eldhärjade ställen och annat som man helst vill slippa.
  Hoppas att det inte var dålig utgång på larmet och ingen ni känner för väl. Och givetvis önskar jag att du känner dig bättre i nacken! Annars tycker jag du ska göra ett besök hos Linda på Bodyrecover (som jag har bloggat om) för hon kan vara den som ställer oredan till reda i en obalanserad kropp.
  Kram

 2. Anne Bergdahl skriver:

  Tack Vera <3
  Jo brandmän får se en hel del elände, tur ändå att dom är inställda å att det kan bli så.
  Nattens bravader förlöpte bra, ingen skadad tack o lov!
  Jag läste om ditt besök för att rätta till kroppen o tänkte att det verkade enormt spännande! Kanske hon kan få ordning på gammkroppen min också :)
  Var rädd om dig o ha en underbar sommar!
  Kram,kram

Leave a Reply