Att inte orka…

En härlig bloggerska som jag följer skrev : det är okej att inte orka allt man vill.
Jag kände mig styrkt på en gång av dessa ord för just nu så orkar jag inte ens allt jag borde….
Dags att stanna upp och invänta skuggan.
http://blogg.vk.se/e-lack/ Det är okej….

2 Responses to “Att inte orka…”

 1. Helena skriver:

  Hej Anne.. Vad glad jag blir :-)

  Efter att ha haft en sådan där tung period då man knappt orkar få på sig kläderna på morgonen och varit så trött så att man glömmer var man har parkerat sin bil och när man bara är så trött så att man bara vill gråta och bara tar ALLA chanser till att få somna i soffan…

  Ja… då brukar energin komma smygande tillbaks på ett eller annat sätt och man kommer på sig själv med att städa och feja och tvätta och skratta och leva och njuta och bara.. Må bra och vara pigg igen!

  Då känns det extra mycket att det faktiskt var helt okej att ha haft den där svackan. Man liksom uppskattar livet lite extra när energin återkommer! Och på fredag… DÅ.. åker jag till varmare breddgrader och bara tokladdar batterierna inför hösten. Hoppas att du har det bra och att du också börjar återfå energi och glädje :-) Stor kram till Dig!

 2. Anne Bergdahl skriver:

  Hej Helena!
  Det går sakta men säkert åt rätt håll :)
  Ha en underbar semester!
  Kram,kram.

Leave a Reply