Lite första hjälpen så här i juletid

Min blogg håller på att förtvina, sakta men säkert går den mot sitt slut.
Jag har tagit ett raskt beslut att nu ska den återupplivas och minst ett inlägg varje vecka ska skrivas, även om det bara blir ett litet hej :)

Igår kände jag en otrolig saknad efter min söta mormor! Hon lämnade oss på 80-talet, men det är väl så att det inte finns något slutdatum på saknaden. Jag sökte fram mina gamla fotoalbum och tog en liten nostalgitripp. Mormor,morfar och Björn 1977. Åren går!

3 Responses to “Lite första hjälpen så här i juletid”

 1. Helena skriver:

  Vilken härlig bild :-)
  Kan man annat än älska sjuttiotalet? Inget var varken symmetriskt, tjusigt eller trendigt *skrattar*
  Men funktionellt var det mesta vill jag minnas :-)

  Tvn i bakgrunden går inte av för hackor!

  Kul att du bloggar lite.. hoppas det kommer mer snart! Kram på dig och god JUL!

 2. Anne Bergdahl skriver:

  Tack Helena!
  Jag önskar dig och de dina en fantastik jul!
  Kram,kram

 3. Anna skriver:

  Tänk att den blå mjukdressen som Björn har på sig på bilden finns i en låda i vårt föråd. Mathilda har använt den och vuxit ur den. Jag saknar min morfar och önskar att han fått träffa Mathilda. Saknaden har inget bäst före. Den slår till lite när den känner för det. Kram

Leave a Reply