Gnällmössan åker på… och av

Nu tar jag på mig gnällmössan en stund!
Igår kväll började jag planera inför morgondagens möte. Tankarna vandrade lite om vad vi kan och vill åstadkomma. Bara lite ¨hemspåneri¨ på egen hand :) Sen kom jag in på senare tids händelser och då blev det uppförsbacke på en gång!
Uppdraget som ordförande har varit så spännande och jag har verkligen känt att jag gjort en bra insats. Det känner jag inte längre :( Att ofta få höra : du kan inte, du vet inte, du får inte, det känns inte så konstruktivt. Särskilt inte då jag är en av dom som funnits med längst i föreningen! Att det man säger ska misstolkas trots upprepade förklaringar, det är inte bra för samarbetet. Hur hittar man nya vägar då det inte fungerar p.g.a att någon hela tiden söker efter fel eller något att anmärka på? Är det lönt att försöka ännu mer? När är det nog?
Så nu arbetar hjärnan på högtryck, ska jag avgå i morgon eller…?
Att fortsätta i samma spår som tidigare känns inte som en bra lösning.

Det positiva är dom som visar uppskattning och som hellre stöttar än ¨sparkar¨. Tack och lov så är dom flesta av den kalibern.
Nu är det snart dags att rensa hjärnan och ta itu med inkomna ärenden på kontoret.
Gnällmössan lägger jag i lådan så länge.
Ha det bäst!

2 Responses to “Gnällmössan åker på… och av”

 1. Vera skriver:

  Åh vad tråkigt :(
  Det är bra att majoriteten är ”vettiga” men det behövs så få negativa människor så förtar det glädjen i allt det positiva. Att känna sig motarbetad och inte få uppskattning för det man gör och tror på tar så mycket energi!!
  Det är tråkigt om du måste släppa det du brinner för (och garanterat sköter på bästa sätt) men tänk på DIG och ditt välmående.
  Jag hoppas att resultatet blir det bästa för dig oavsett vilket val du gör.
  Stor kram på dig, du engagerade duktiga eldsjäl ❤️

 2. Anne Bergdahl skriver:

  Tack för dom snälla orden Vera. Det värmer!

Leave a Reply