Så var det dags igen

för alla dessa som klagar på att det redan finns julmust,glögg och pynt i våra butiker. Du måste inte pynta och dricka glögg/must om du inte vill! ¨Scrolla¨ , det är mitt råd till er som vill vänta tills ni anser att det är rätt tid för detta. Själv har jag satt upp en liten stjärna i ett hörn i gillestugan och öppenspisen har fått sitt pynt i form av en liten gran och kottar med silverglitter på. I gästrummet har jag satt upp ett extra bord bara för mina tomtar,änglar,möss, älgar och övriga braåhapyntsaker. Det var inte många kartongers innehåll som rymdes där inte :)
Ikväll ska jag dricka glögg och jag ska njuta av den! Däremot tänker jag inte ställa ut någon pumpa eller proppa i sockerstinna barn ännu mera onödigt sött. Det är mitt val att välja bort en tradition som inte betyder något för mig och som inte ens är ¨vår¨ tradition. Kommer någon för ¨godis eller bus¨så upplyser jag vänligt men bestämt om att vi inte firar Halloween i vårt hem. Att busa är dom inte så intresserade av, åtminstone inte förra året då jag uppmanade till det :)

Att det är höst känns i kroppen, det behövs inte mycket för att leder och mjukdelar ska göra sig påminda. Ännu en anledning till att börja julpynta, allt tar så mycket längre tid då jag inte är riktigt piggelin :)

I början av november-13 togs denna bild.
Tyvärr närmar vi oss en tid då väldigt många kommer att befinna sig i dimman. Jag stödjer VIT JUL!
DSC01013

Leave a Reply