Raska fötter

har jag inte för tillfället :( men julstöket går ändå framåt! Jag startade pyntandet i god tid och det var ett smart drag eftersom hösten ofta är en period med mycket trötthet och värk. Nu är det mest bara finlir kvar och sådant är ju alltid roligast. Helgen har vi tillbringat i sällskap av lilla Yasmine som inte är så liten längre, hela sex år har hon hunnit bli.Svårt att tro att det gått fyra år sedan vi träffade henne första gången! Hon har däremot väldigt raska fötter, det är svårt att hålla jämn takt med henne :). Lördag var vi till Westmans Cafe i Bygdsiljum och fikade julsemlor. Helgen avslutades med ett kort besök på Gammlias julmarknad. Där sammanstrålade vi med lilla M och tillhörande föräldrar. Efter lite fika och mycket lek så var det dags att återlämna Yasmine till hennes mamma.

Leave a Reply