Lite ditten datten

December och inte en snöflinga så långt man kan se!
Hösten fortsätter att vara blåsig,blöt och ruskig. För min del så innebär det värk och stelhet. Garanterat så känner jag mig som 92 mest varje morgon och ser förmodligen ut så också :)
De sista veckorna har jag varit så trött och slut och bara väntat på att bli uppringd från vårdcentralen Jag har nu gett upp och listat mig på en annan hälsocentral och genast så känner jag mig lite piggare. Tydligen så har situationen med den långa väntan tagit väldigt mycket energi från mig och det har jag fasiken inte råd med.
Nu ser jag fram emot att få träffa min nya läkare och få hjälp med smärtan. Jag börjar tro på att det finns ett liv efter jul!
I morgon ska vi på luciafirande på lilla M,s dagis. I det luciatåget finns det lucia,tärnor,tomtar och pepparkaksgubbar/gummor. Ett koncept som fungerat bra tills någon började lägga in konstiga värderingar i det hela.
Jag tycker att vi ska värna om våra traditioner annars har vi snart sett det sista av luciatåg,tomtar,granar,målade ägg,påskkärringar,majbrasor och majstänger.
Vad har vi då kvar? Halloween? Nä fy fasiken!
Ha en härlig dag i höstrusket, själv så ska jag baka en nougatkaka och städa lite.Denna bild är från förra vintern.IMAG0009

Leave a Reply