Snön lyser

med sin frånvaro! Dom flingor som kom har ombildats till halkig,farlig is!
Jag önskar att annat som hör senhösten /vintern till kunde lysa med sin frånvaro- förkylningar t.ex.
Jag har dragits med en envis en ett tag och förhoppningsvis var kulmen nådd natten som gick. Host,host,host lät det hela natten och stackars Gandalfkatten hade det jobbigt att med att sköta om ¨personalen¨. Han trodde nog att världens största hårboll var på väg upp. Nu har jag bestämt mig för att det här är sista dagen jag är sjuk! Igår var jag helt däckad och knopen blir inte många idag heller men sen ska det vara full rulle igen. Mantrat – jag är frisk som en nötkärna- spelas upp inne på hjärnkontoret hela tiden :) Hjärntvätt fungerar ju på andra så det är värt ett försök!

Nog om detta , nu över till det som är viktigt i dessa tider, önskelistor inför julen.
Min käre sambo är bäst på att skriva önskelistor. EN butik, lämpligt många val, pris och hyllplats. Det kan inte bli bättre än så!

Luciatåget på dagis var jättefint och efter den festen så följde lilla M med till Robertsfors. Vi besökte favoritbutiken innan hemfärd, Biltema alltså :) Bästa glassen i stan enligt lillsnorpan! Torsdag kväll var det lek och mera lek som gällde. Fredag var vi effektiva som bara den trots rossliga rör och tungt huvud. Saftkok, julgranspyntning och piffande av pepparkakshus hann vi med, och så lite lek mellan varven. Vilket energiknippe hon är det lilla barnbarnet.
Luciadagen tillbringade vi med LivSaga och Anders och så Dolly förstås. Glada skrutthunden!
Jag passade på att testa två nya recept och eftersom erbjudandet om matlådor togs emot så blev det helt klart godkänt. Först minipajer med rökt skinka och Brieost, kasslergratäng med kapris till huvudrätt och lite småplock däremellan. Ja mätt blev vi :) Till efterrätt och kaffe tick vi sällskap av Jokke och Elise. Det är inte så ofta kusinerna träffas nu för tiden. Det var en trevlig vecka och jag tror att denna kommer att bli nästan lika bra.
Var rädd om er kära vänner, glöm inte BRODDAR! Det behövs!
DSC01074

Leave a Reply