Bara att gilla läget

Förkylningen fortsätter sitt krig, i natt fick jag feberfrossa och en stund senare var jag så varm så jag höll på att smälta bort. Som ett brev på posten så får jag ont i leder och mjukdelar(fibromyalgi) vid varje förkylning och idag är det händerna som är mest utsatta. Jag hoppas att natten var kulmen på det hela så att det här är dagen då det vänder.
Det är ju så att en olycka kommer sällan ensam så var det även i natt. Febrig, trött och allmänt grinig så fick jag pallra mig upp för att släppa ut gammkatten. På väg tillbaka i sängen så klev jag på något kallt, blött och geggigt! Naturligtvis har katteländet spytt på sovrumsmattan. Katt och matta bortskänkes idag!
Igår inställde jag all aktivitet för de närmaste dagarna, tur det! Förhoppningsvis så är jag pigg igen innan helgen.
Lilla M fortsätter att locka till skratt med sina kluriga kommentarer :) Det är härligt att vara farmor!

Leave a Reply