Nog kan jag skrämma stora starka karlar jag …..

Dagen före julafton åkte sambon och jag till vår lokala Ica-butik för några sistaminuteninköp och dumpning av pappersinsamlingen vid återvinningscentralen. Jag handlade och Erik tog hand om alla kassar med reklam och dylikt som verkar växa hos oss. Jag blev klar med mina bestyr först och gick iväg till bilen och satte mig och inväntade sambon. Han kom efter en stund , satte sig vid ratten ,startade och styrde iväg mot PARKERINGEN!!? Då insåg jag att han inte sett mig fast jag satt på passagerarsidan.
Vi åker väl hem då, sa jag försiktigt.
Jag vet en som hoppade till och spärrade upp ögonen ganska ordentligt :)
Jag förstår inte att han blev SÅ rädd, jag är ful men helt ofarlig ;)

God fortsättning på julfirandet, själv koncentrerar jag mig på att överleva så smidigt som möjligt. Den här förkylningen har sugit musten ur mig :(
Vinterbild 2012
Detta år har snön lyst med sin frånvaro så jag bjuder på en härlig snörik bild från i vintras.

Leave a Reply