Lova runt och hålla tunt

Jag lovar!
Det är 2år-5år-10år-livstidsgaranti. Du kan också försäkra garantin! Det florerar av garantier!
Men hur är det med VÅRDGARANTIN!
Är det som med tomten? Alla har hört talas om den men den finns inte på riktigt!
Inom en vecka ska man få läkarkontakt, det tog 9 dagar för att få ett telefonsamtal med en läkare. Detta var 9 december. Hen skulle höra av sig dagen efter! Alltså på tisdagen. Måndag ,veckan därpå sa jag till om att ingen återkoppling hade skett, så även på torsdag. Inget resultat. Julen kom och gick, inte ett ord och ingen medicin heller. Försökte idag få lite klarhet i vad som gäller för vår hälsocentral , så mycket klokare kan jag inte påstå att jag blev.
- Vi har dåligt med läkare och mycket patienter och hen som du pratat med är tillbaka vecka 2. En tid då kanske?
Kanske inte! Jag vill nog träffa någon annan, någon som inte bara lovar utan som faktiskt gör något.
Om hen gjort sitt så hade det här varit klart 10/12 och jag hade sluppit smärtan och att vara frustrerad och missövd.
Någon som vet av en bra hälsocentral, en för krassliga personer som behöver hjälp nu och inte om en månad?

Leave a Reply