Nappar och kritik

Farmor, om du behöver en napp så har jag en extra.
Det var lilla M som sa detta förra gången hon sov över. Hon är så omtänksam och vill att farmor ska ha det så bra :)
Igår kväll så pratade hon i sömnen och skrattade väldigt gott och i morse vaknade jag av att hon ropade- jag ser den, jag ser den :). Hon sov som en stock :)

Till veckan blir det en hel del föreningsjobb! Statistik ska skickas in och på något sätt så måste jag packa upp och få igång den nya datorn. Ställa upp den är inget problem men allt ska ju fungera också med anslutningar kors och tvärs.
På förra mötet frågade jag efter en frivillig till detta men konstig nog fick jag ingen respons:)
Det är även dags att jag tar mig en ordentlig funderare på om jag ska fortsätta som ordförande. Det har varit lite tufft sista tiden. Det är klart att kritik inte är roligt att få, och då den är helt oberättigad då känns det ganska surt. Nya kvastar sopar inte alltid bäst det är då säkert. Men det får bli en annan dags problem.

Leave a Reply